nov 132008
 

Sjef for Politiets sikkerhetstjeneste (PST) Jørn Holme holdt i onsdag 12.11.08 et innlegg på sikkerhetskonferansen til Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM), der han opplyste om dagens trusselbilde i Norge.

Han innrømmet at det er en del utfordringer knyttet til sikkerhet, men at det ikke kan gå på bekostning av å følge med i tiden. Overvåkningstjenesten må bruke moderne teknologi som de unge tar i bruk, mente han.

Politiets sikkerhetstjeneste har derfor opprettet egne nettsider på Facebook, som i skrivende stund følges av 1.350 tilhengere.

«Politiets sikkerhetstjeneste når i dag frem til langt flere gjennom Facebook enn gjennom «den flotte hjemmesiden» vi har. For å nå frem holder det ikke å lage kjedelige hjemmesider beregnet på oss fra femti og oppover» sa PST-sjefen.

[Les hele saken her…]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)