apr 282009
 
Image representing Facebook as depicted in Cru...
Image via CrunchBase

Kunnskapsministeren mener skolene bør kunne straffe elever som bruker for mye tid på Facebook og lignende i skoletiden.

Innspillet kom på en konferanse for lærere i den videregående skolen i Hordaland mandag. I møte med over 500 lærere kom kunnskapsminister Bård Vegar Solhjell (SV) med en formaning om at ungdommenes nettbruk bør begrenses i skoletiden.

NTB-meldingen om kunnskapsminister Bård Vegar Solhjell og Facebook skapte litt besvær etter at VG Nett dro vinklingen litt lengre enn det var dekning for. Kunnskapsministerne skrev et blogginnlegg der han tok for seg saken, og forklarte hva han egentlig hadde sagt.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)