jan 182012
 

Spennende produkt fra Samsung: En gjennomsiktig LCD-basert berøringsskjerm. Transparent Smart Window bruker i utgangspunktet lyset utendørs drive skjermen, noe som skal redusere strømforbruket med opptil 90 prosent, men den er også utstyrt med en egen nattmodus hvor innebygde lamper tas i bruk. Skjermen har en innebygd datamaskin som tilbyr funksjonalitet som minner om det man kan finne i Samsungs smart-tver, inkludert widgets og applikasjoner, men også muligheten til å se tv.

Les mer på Digi.no: Skjermteknologi – Gjør vinduet om til en gjennomsiktig skjerm.

 Posted by at 14:02 on 18. januar 2012

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)