feb 022012
 

 

Pinterest

Pinterest (Photo credit: stevegarfield)

Pinterest er en av tjenestene som har fått mye oppmerksomhet og vokst kraftig de siste månedene, men hva er det egentlig?

Det er snakk om en dele-tjeneste via et grensesnitt som likner  på en «analog korktavle». Det vil altså si at du bokmerker en egen knapp for å kunne “pinne” bilder av noe du liker.  Dette kan være klær, bøker, steder eller eg hva som helst…

Pinterest lar deg vise stilen du liker best, ting du ønsker deg og steder du skulle ønske du kunne dra. Også bedrifter begynner å få øynene opp for denne nye formen for sosialt medie: For Pinterest kan også sees på som en reklamekatalog. Flere nettbutikker har kastet seg på denne trenden og lagt inn “Pin this” knapper på samme linje som deres “Like” eller “+1″ -knapper.

I SofaPrat snakkes det om den nye tjenesten og hvordan den kan brukes, (litt masete, men de har noen poenger et stykke ute i videoen…;-)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)