feb 252012
 

I perioden 25. februar til 9. juni presenterer KINOKINO utstillingen GAME ON 2.0 – de skriver i sitt program:

Exhibition "Game On 2.0"
 

Dette er den ultimate utforskning av historien, kulturen og fremtiden til dataspill. Denne actionfylte utstillingen har begeistret mer enn en million mennesker i alle aldre over hele verden. Nå vises den endelig i Norge, nærmere bestemt på KINOKINO. Vi forvandler gallerirommet og den gamle kinosalen til dynamiske og interaktive soner – over 700 m2 fordelt på ulike seksjoner.

Besøkende vil blant annet lære om eldre spill, samt få demonstrert 3D-teknologi og det helt nyeste innen den virtuelle verden. Dette er en utstilling både for deg som er interessert i dataspill, og for alle som er nysgjerrige og som ønsker et innblikk i denne omfattende verdenen.

GAME ON 2.0 har også et eget området for barn og familier.

Commodore 64 (1982)

Commodore 64 (1982) (Photo credit: Tilemahos_E)

KINOKINO har et spennende sideprogram bestående av foredrag, seminarer, skoleformidling og kunstprosjekter knyttet til utstillingen. Gjennom dette tilbyr KINOKINO en bredt anlagt utforskning av dataspill som læringsverktøy, som potensielt kunstuttrykk, som sosialt og kulturelt fenomen og, ikke minst, som magi og lek.

Vi besøkte utstillingen i dag og kan gi vår anbefaling!

Aktuelle lenker:
 Posted by at 21:35 on 25. februar 2012  Tagged with:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)