jun 262013
 

Intel er så ivrig etter å få fortgang i utviklingen av fremtidens teknologi for pc-betjening at selskapet nå legger 100 millioner dollar (over 610 millioner kroner) på bordet for å lokke utviklere over hele verden til å forske på og utvikle løsninger innenfor det som Intel kaller «perceptual computing».

Begrepet står for datamaskinhåndtering basert på innspill via syn, hørsel, tale, berøring, følelser og til og med hvilke elementer man setter i sammenheng med hverandre.

Intels vyer på dette området ble presentert her i San Francisco for en gruppe journalister og utviklere fra Europa, Midtøsten og Asia denne uka. Noe av budskapet har vært kjent fra før, blant annet fra Intels formelle lansering av den nye Haswell-plattformen på Computex-messen i Taiwan nylig.

Les mer på Computerworld..

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)